Här skriver jag om mitt kajakpaddlande och lite annat som blöter ner min näsa. Vill du titta lite närmare på någon av de små bilderna är det bara att ”klicka” på den.


fredag 27 februari 2009

7 september 2008, Spillersboda, Roslagen

97) 7 september 2008, Spillersboda, Roslagen.
I oktober ska Humbla leda Havspaddlarnas och VKF:s vandrarhemstur till Blidö. Så dagens rekognoserings paddling hade till uppgift att hitta några bra rastplatser.
Vi startade vid badplatsen i Spillersboda och paddlade sydväst förbi Djurlingsö och fortsatte norr om Idö. Luchen intogs i en vik på Högmarsö västra sida. Efter intagen lunch fortsatte vi norr ut och rundade Norrudden och ner i viken vid Norrholmarna. På den lilla spetsen i viken på Högmarsö stod ett rådjur ute på klipporna, coolt. Redan på andra sidan viken såg vi fler rådjur.
Någonstans här insåg vi att vi inte skulle hinna fram till vandrarhemmet så vi paddlade istället norrut och fortsatte vidare upp i Svartnöströmmen. Vi tog en sväng in i Lermaren innan vi fortsatte på norrsidan av Svartnö. Efter Ednö-öarna vek vi av nordost och rundade Östra Stomnarö på östra sidan. Slutligen paddlade vi in mellan Norrmansö och Aspholmen innan vi var tillbaka.
Den paddlade sträckan blev 26 km.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar