Här skriver jag om mitt kajakpaddlande och lite annat som blöter ner min näsa. Vill du titta lite närmare på någon av de små bilderna är det bara att ”klicka” på den.


tisdag 6 juli 2010

Provapå paddling i Hässlösundet

Tänk att det är så svårt att få till olika aktiviteter. I lördags paddlade jag till Stora Sandskär med Per, något som vi pratat om att göra i ett års tid. Men ännu värre har det varit att få till en provpaddling med Håkan. När vi för flera år sedan började prata om en provpaddling så jobbade vi på olika företag. Sedan har vi varit kollegor ett par år utan att kunna få till en liten provpaddling. Men nu, när vi inte längre jobbar på samma avdelning och inte ses dagligen, så lyckades vi faktiskt hitta en kväll som passade båda. Så i gårkväll kom vi till slut ut på en liten provtur.
Vid sextiden bar vi ut kajakerna från containern vid kanothuset. Efter en lite trevande start, några vilopauser, så gick det snart bättre och bättre. Och efter någon timme så hade vi paddlat ner till södra Björnön. Här sträckte vi på benen, tryckte i oss några bullar, drack lite kaffe och lättat på trycket. På tillbakavägen paddlade vi i ganska lugnt tempo men utan någon paus ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar