Här skriver jag om mitt kajakpaddlande och lite annat som blöter ner min näsa. Vill du titta lite närmare på någon av de små bilderna är det bara att ”klicka” på den.


fredag 5 juni 2009

Bruce Springsteen Stockholms Stadion 4 juni

Brucan äger!

3 kommentarer:

  1. Jag är grön av avund! Synd att avundsjukan inte är brun så man kunde fått lite somrig touch..

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Jonas - söndagens konsert var också superbra......han gjorde verkligen allt för att få igång publiken.....

    Läcker topp bild du lagt ut....

    See you och hälsa Ellen

    SvaraRadera
  3. Ja, vist var han bra! Jag borde kanske ha skrivet lite mer om själva konserten men var för trött när jag kom hem efter spelningen och sen har det inte blivet av. Men Springsteen är alltid mer eller mindre bra, och nu var han mer bra. Han får kontakt med publiken som ingen annan.
    Vid något tillfälle drog han själv ett gitarr solo och jag tänkte att han är ju en riktigt bra gitarrist, men när Nils Lofgren fortsatte märkte man ändå en viss skillnad.
    Jag tyckte att han var bättre nu än vid de senaste tillfällena jag sett honom, var dock inte i Göteborg förra året. Höjdpunkten för mig var Cadillac ranch, men bäst var det nog 85 när bandet började avsluta just den låten och han bara skrek ”Oh no don’t stop, don’t stop one two three”, och sen fortsatte de en stund till. Hm, har för mig att jag har en gammal bootleg från Ullevi, måste nog letar rätt på den…

    SvaraRadera