Här skriver jag om mitt kajakpaddlande och lite annat som blöter ner min näsa. Vill du titta lite närmare på någon av de små bilderna är det bara att ”klicka” på den.


lördag 4 maj 2013

Äntligen årets första paddeltur.

Efter en lång vinter var det idag dags för primärpaddling för året med Havspaddlarna. Vi var elva stycken som gav oss iväg från Björnöbron vid halvtio tiden. Solen tittade emellanåt fram genom molnen och Mälaren låg lugn med endast en lätt bris som krusade vattnet.
Turen som leddes av Daniel och Mats bar av till Stora Sandskär via västra sidan av Almö-Lindö. Väl framme vid Stora Sandskär möttes vi av två HAV-medlemmar från Eskilstuna som tagit sig dit från Sörmlandssidan.
Föreningen bjöd på grillkorv med tillbehör samt kaffe och kaka. Efter att vi grillat, ätit och druckit kaffe samt njutit en stund av solen som tittade fram så var det dags att ge sig av hemåt. Vi tog farväl av Eskilstuna-gänget som paddlade söderut medan vi paddlade av norrut igen. På tillbaka vägen så tilltog vinden något. Det kändes skönt att få känna på lite vågor även i denna pöl. :-)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar