Här skriver jag om mitt kajakpaddlande och lite annat som blöter ner min näsa. Vill du titta lite närmare på någon av de små bilderna är det bara att ”klicka” på den.


torsdag 5 augusti 2010

Runt östra holmen (inlägg 100 :-) )

Idag paddlade Ellen och jag, i det underbara sommarvädret, ut till Östra holmen. Vi gick iland strax söder om hopptornet. Efter intag av matsäck så badade vi vid hopptornet (Ellen hoppade från de olika tornen medan hennes gamle far bara hoppade från bryggan). När vi badat färdig så paddlade vi runt holmen och över till badet vid norra Björnön. Här provade Ellen att kapsejsa och sedan ta sig upp i kajaken igen med kamraträddning. Efter fem lyckade kamraträddningar paddlade vi iland och köpte glass. När vi väl svalkats oss med varsin glass tog vi ytterliggare ett dopp. Som om ungen inte svalkat sig nog så körde hon ytterligare fem kamraträddningar innan vi kom tillbaka till Kanothuset.

2 kommentarer:

  1. Grattis till det 100:e inlägget!

    Och viljen trevlig paddeltur ni verkade ha. Själv har man slitit hund - men nu är det klart. Eller klart o klart - det blir det väl aldrig ....

    Ha det gott - vi ringer!

    ;-) Axet

    SvaraRadera
  2. Tack! La precis in ett inlägg till. Ännu en paddel/badtur med E.
    Ha det så gott så hörs vi.

    SvaraRadera