Även om jag idag var ute och åkte skidor så känner jag att just nu händer det inte tillräckligt i mitt friluftsliv för att skriva något om det så jag får väl hitta på lite annat att skriva om, kanske om friluftsmat.
I kajaken stoppar man gladeligen ner konservburkar, espressobryggare, några öl, eller en dunk vin och kanske till och med en kylväska. Apropå kylväska, i viss mån kan man nog betrakta kajakens vattentäta skott som kylväskor speciellt under hösten, vintern och våren. Därför klarar sig kylvaror ganska bra på turerna. Ändå är det förvånansvärt många som brukar ha med sig frystorkat på turerna. Ska framöver försöka skriva lite om några olika rätter.
Ska bli kul att höra.
SvaraRaderaRobert, du kanske inte ska förvänta dig för mycket. T ex på den övre bilden syns ett försök till att göra fläskpannkaka i Stendörren. När smeten hälldes på det stekta fläsket blev smeten ganska bränd i botten innan den stelnade. :o(
SvaraRaderaMåste nog rekommendera kolbullar istället för fläskpannkaka vid en lägereld, men det får jag återkomma till vid ett annat tillfälle.